О нама

Предузеће Бравар Петко д.о.о. је започело свој рад 07.октобра 1985. године, као Петко с.з.р. Преко 20 година се бавимо овим послом и стекли смо поверење и задовољство наших клијената.

Код нас можете нарезати било коју врсту кључа, чак и онај кључ за који Вам кажу да га је немогуће пронаћи. Радимо и услугу нарезивања чип кључева за возила, као и кључева по шифри. Уколико је изгубљен кључ за возило можемо да га направимо у веома кратком року. Вршимо деблокаду возила.

Имамо могућност прављења кључа без обзира на профил, јер поседујемо машину за израду различитих профила код кључева.

Посебну пажњу Вам скрећемо на израду МАСТЕР СИСТЕМА. Систем где један кључ отвара више врата, и систем уз помоћ кога контролишете ко ће која врата отворити, што је врло погодно за предузећа. Више о овоме можете прочитати у одељку Услуге – Мастер систем.

Вршимо монтажу и демонтажу свих врста брава (за станове и аутомобиле), као и њихову поправку. Уколико сумњате да је неко дошао у посед копије Вашег кључа, не морате мењати скупоцене браве и цилиндре, довољно је да дођете код нас и ми ћемо прешифрирати браву или цилиндар, тако да стари кључ неће радити. Такође поправљамо све врсте брава и цилиндара, као и ауто брава.

Уколико имате сеф који је заблокирао, касу којој сте изгубили кључ, нема потребе за бригом. Вршимо услугу поправки сефова и каса. Вршимо отварање сефова на кључ, механичку или електронску шифру.

Код нас у продаји можете наћи сигурносне и високосигурносне цилиндре CISA и KESO.

Будите мирни и безбедни!

ПЕТКОВ КЉУЧ – ВАША СИГУРНОСТ

Вести и акције

Сунђерасти привесци различитих облика и боја

Код нас можете купити сунђерасте привеске различитих облика и боја, у зависности од Ваше жеље. Најновије у понуди су сунђерасти привесци за кључеве од аутомобила.

Детаљније