Циса цилиндри

CISA има велику понуду цилиндара различитих сигурносних нивоа. Гарантован квалитет и приступачна цена. На наредним слајдовима приказаћемо Вам врсте цилиндара који најчешће чине мастер систем. Сама понуда је много већа, јер постоје и овални, полуцилиндри, цилиндри са куглом...

Код нас можете купити CISA цилиднар са заштићеним профилом, што значи да кључеве можете копирати само код нас. Приликом куповине, склапа се уговор и без потврде или уговора донетог на увид кључ се не може нарезати. На тај начин сте се осигурали и можете засигурно знати да нико није у могућности да ископира кључ без Вашег знања.

C-2000

jе класичан цилиндар профила заштићеног само за СИЛКОН што значи да само ми имамо бланко кључеве за нарезивање. Пружа солидан ниво сигурности и добру заштиту од неовлашћеног копирања уз економски прихватљиву цену. Има 5 пинова од којих је први од каљеног челика што пружа већу отпорност на бушење и ломљење. По захтеву може се наручити цилиндар са свих пет челичних пинова и подизача.

( препорука: мала и средња предузећа,хотели,магацини)


ASIX

Цилиндар са једноредим тачкастим кључем. Има 6 пинова што повећава број комбинација у односу на цилиндре са 5 пинова. Први је од каљеног челика. Архитектура цилиндра отежава чешљање и копирање кључева.


ASTRAL

Цилиндар са дворедим тачкастим кључем и 10 пинова од којих је са доње стране први од каљеног челика. Као додатну заштиту од бушења има челичну чивију. Уз цилиндар се добија и код картица.


ASTRAL SNAP

jе верзија ASTRAL цилиндра који, поред инсерта од каљеног челика у цилиндру, има језгро са 6 сегмената од каљеног челика који пружају високу отпорност на ломљење и један од нерђајућег челика изузетне жилавости и флексибилности. Цилиндри ASTRAL и ASTRAL SNAP се могу комбиновати у истом мастер систему.


AP3 SNAP

цилиндар високе сигурности и квалитета који има 12 пинова и сви су од каљеног челика. Има високу отпорност на све видове насилног и ненасилног неовлашћеног отварања. Умножавање кључева је могуће само у CISA-и или код SOLUTION PARTNER (За Србију СИЛКОН има уговор) и то уз сигурносну картицу. Уз то у кључ је уграђен активан сигурносни елемент. Овај цилиндар пружа високу заштиту од неауторизованог копирања кључева. Поред 3 инсерта од каљеног челика у цилиндру и једног у телу цилиндра са сваке стране, посебно обликованим подизачима пинова и активног елемента у кључу, има и језгро од 6 сегмената од каљеног челика који пружају високу отпорност на ломљење и један од нерђајућег челика изузетне жилавости и флексибилности.

Вести и акције

Сунђерасти привесци различитих облика и боја

Код нас можете купити сунђерасте привеске различитих облика и боја, у зависности од Ваше жеље. Најновије у понуди су сунђерасти привесци за кључеве од аутомобила.

Детаљније